8 okt. 2011

Baka, baka, liten kaka...


Jag ska ha syjunta, ett gäng med goa tjejer ska komma över och vi ska prata, fika och pyssla.


Bruten choklad- och havrekaka (jätteenkel att göra och supergod!):

Ca 15 bitar

Ingredienser:
150 gr mörk blockchoklad (ex Fazer Premium)
125 gram smör
3 dl havregryn
1,5 dl mjöl
1 tsk bakpulver
1 st ägg
0,75 dl socker

Gör så här:
Hacka chokladen i bitar. Smält smöret och häll över havregrynen. Låt stå i nån minut. Blanda i resten av ingredienserna. Bred ut på plåt eller i form, ca 2 cm tjockt. Använd bakplåtspapper. Baka i ugn på 200 grader i ca 20 minuter. Låt svalna och bryt sedan i bitar.

0 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...